Brownies med rabarbra og hvit sjokolade

På utkikk etter den perfekte brownien til 17. mai? Her får du oppskriften!

Brownie er aldri feil, og med sin seige, konfektliknende konsistens og dype sjokoladesmak er den et sikkert innslag på ethvert kakebord.

Det som skiller denne brownien fra andre oppskrifter er at den inneholder RABARBRA og hvit sjokolade. Den hvite sjokoladen bidrar med sødme og passer utmerket sammen med den litt syrlige rabarbraen, og sammen med den dype sjokoladesmaken gir de en smaksprofil uten like.

Hvis du skal ha med deg brownien til 17.mai-lunsjen kan du med fordel steke den kvelden i forveien. Brownien blir faktisk enda bedre etter at den er avkjølt og smakene har fått satt seg litt.

Brownies med rabarbra og hvit sjokolade

Recipe by avantgartner.no
Porsjoner

20

stykker
Tilberedningstid

35

minutter
Kategorisøtt
ÅrstidVår

Brownies med dyp sjokoladesmak, rabarbra og hvit sjokolade. Oppskriften gir nok til en liten langpanne (20×30)

Ingredienser

  • 250 g smør

  • 2 dl hvitt sukker

  • 2 dl brunt sukker

  • 3 store egg

  • 2,5 dl hvetemel

  • 1,25 dl kakaopulver

  • 1 ts vaniljesukker

  • 1-2 stilker rababra

  • 100 gram hvit sjokolade

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret og rør det sammen med sukker og egg.
  • Sikt inn hvetemel, kakaopulver og vaniljesukker
  • Hakk rabarbra og hvit sjokolade i terninger og vend disse inn i røra.
  • Kle en liten langpanne (20 x 30 cm) med bakepapir og fordel røren oppi.
  • Stek brownien på 175 grader i 15-20 minutter. Følg med slik at den ikke blir overstekt – steketiden kan variere fra ovn til ovn.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *